KENTECH Kft
     
    


Vásárlás befejezése
 
Arbortech és egyéb világmárkás faipari szerszám
Csiszolástechnika íves és sík felületre
Díszítöelem, díszléc fából
Faipari gépek
Faipari kézi szerszámok, szorítók, gyalupadok
Fajavító kitt, ragasztó
Faszárítás, hökezelés
Fúró szerszámok
Hidegen hajlítható fa - Bendywood®
Ipari párásító berendezés, légnedvesítés, léghütés
     Humán párásítás, léghütés
     Légpárásítás az iparban
     Párásítás a mezögazdaságban
Kötésrendszerek fához
Lamello Cabineo kötöelem
Lamello Clamex P kötésrendszer
Lamello Invis oldható, láthatatlan kötés
Lamello kötésrendszer
Lamello Minispot fajavító rendszer
Lamello speciális nútmarógépek
Marósablon, fúrósablon, munkaasztal felsömaróhoz
Marótárcsa HM
Nedvességmérö készülék
Ragasztástechnika, Titebond ragasztók, enyvfelhordó gépek, kézi készülékek
Száras marószerszámok

Tisztelt Látogató!

Ha bármilyen kérdése van a forgalmazott termékeinkkel kapcsolatban, vagy véleményét szeretné megosztani velünk a webáruházzal kapcsolatban, lépjen kapcsolatba velünk:

info@kentech.hu

Kezdölap : Ipari párásító berendezés, légnedvesítés, léghütés : Párásítás a mezögazdaságban :
A gombatenyésztök, kertészetek, fóliaházak gyakori gondja a külsö idöjárástól, hömérsékletváltozástól függö ingadozó páratartalom. Télen a fütés okozta alacsony páratartalom, nyáron a változó külsö idöjárási tényezök teszik szükségessé a légpárásítás mesterséges egyenletes szinten tartását.
Az általunk forgalmazott közép, illetve magasnyomású párásító készülékek a megfelelö páratartalmat cseppmentesen, finom aerosolokra bontva, és készüléktöl függöen különbözö területre egyenletesen elosztva biztosítják.
Az adiabatikus párologtatás másik hatása a hömérsékletcsökkenés, aminek elönyei föleg az állattartásban mutatkoznak. A nyári meleg hátrányosan hat minden állatra, legyen szó baromfiról, sertésröl, marháról, vagy lóról. Az istállók párásítása biztosítja az állattartáshoz szükséges egészséges légkört, egyúttal távoltartja a melegben elszaporodó rovarokat is, és semlegesíti a szagokat.
Összefoglalva a párásítás legfontosabb elönyeit a mezögazdaságban :
- a megfelelö páratartalom szinten tartása mellett biztosítja az egészséges mikroklímát
- az adiabatikus hütöhatása révén többletenergiafelvétel nélkül csökkenti a hömérsékletet 5-10 C fokkal
- távoltartja a rovarokat
- semlegesíti a szagokat

Kínálatunkban megtalálható a 10 m2 területtöl többszáz m2 területet ellátó rendszer különbözö felszereltségi fokozatban:
- ventilátoros, vezetékes szórófejes, vagy rotációs megoldással
- közép, vagy magasnyomású szivattyúval, vagy közvetlenül a vízvezetékre kötve
- különbözö, akár 10 μ alatti szemcsemérettel
- idöintervallumos, vagy programozható szabályzással.
Ebben a menüpontban csak a rotációs rendszerü szórófej nélküli megoldásokat mutatjuk be. A cseppmentes, finom aerosolmeretü párásítórendszerek megtekinthetök a "Párásítás az iparban", vagy a "Kültéri párásítás" menüpont alatt.
A mezögazdaságban a szórófejes megoldással szemben elönyösen használható a rotációs párásítás, mivel ennek karbantartási igénye jóval kisebb a szórófejek hiánya miatt. A párásítás itt nem lép akkora igénnyel a képzödött páraeloszlással szemben, mint a sokszor többmilliós értékü, precíziós gépeket tároló ipari létesítményekben, vagy az emberi környezetet figyelembevevö munkahelyeken.
Ezen rendszerek egy különbözö (nagy) teljesítményü ventilátorral, és egy párásító egységgel rendelkeznek, és a vízvezetékrendszerre közvetlenül kötve biztosítják a folyamatos vízellátást. A ventilátorteljesítménytöl függöen különbözö hatótávolságra használhatók rögzített, vagy hordozható kivitelben. Ezen rendszerekre is kapcsolható idöintervallumos, vagy nedvességérzékelö szabályzás, téli idöszakra fütésrásegítéssel is szerelhetö.
Természetesen felhasználási területük nem korlátozódik a mezögazdaságra , az ipar területén elsösorban hütöcsarnokok, raktárak párásítására/hütésére, porlekötésre, antisztatikus megoldásokra használhatók.

Rotációs párásító-ZVN1
Több info...
Rotációs párásító-ZVN1
 
Ár: Br 228060.00 Ft
ZVN1- a légnedvesítés/ léghütés perfekt basic megoldása meglévö ventilátorra szerelve, 30 l/h/egység párásító teljesítménnyel.

Rotációs párásító-ZVN3
Több info...
Rotációs párásító-ZVN3
 
Ár: Br 395815.00 Ft
ZVN rendszer-a légnedvesítés/ léghütés perfekt basic megoldása max 1800 m3/h légmozgással, és 30 l/h/egység párásító teljesítménnyel

Rotációs párásító-ZVX
Több info...
Rotációs párásító-ZVX
 
Ár: Br 959500.00 Ft
ZVX párásító rendszer- a légnedvesítés/ léghütés, porlekötés nagyteljesítményü megoldása max 14500 m3/h légmozgással, és 90 l/h/egység párásító teljesítménnyel.

 

Copyright © KENTECH Kft. All rights reserved.